Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

FLIC PODLOŠKE

FLIC PODLOŠKE

Podloške za nameštaj su samolepljive zaštitne plocice od mekane vune. Da biste zaštitili svoj pod od ružnih fleka i ogrebotina i omogucili da izgleda potpuno isto kao kada ste ga prvi put ugradili, neophodno je da nabavite ove samolepljive jastucice za nameštaj. Lako se nameštaju i predstavljaju jeftin nacin da produžite životni vek vašem drvenom podu. Dostupni su u razlicitim velicinama, a s obzirom da se lako seku, možete ih podesiti prema vašoj želji.


Primena:

Koriste se u svim prostorijama gde je neophodno zaštititi pod kod kuce, u kancelarijama, opremljenim salama i sl. Osim za nogare od stolova, moguce ih je upotrebljavati i za gornju površinu stolova, radi zaštite od njenog grebanja ukoliko na njoj stoje neki predmeti. Koriste se u industriji nameštaja.


Prednosti:

• Prijanja za donju površinu svih vrsta nameštaja (stolica, stolova…)
• Štiti pod od grebanja
• Smanjuje zvucni efekat prilikom pomeranja nameštaja
• Veoma pogodan za drvene podove, parket i laminat
• Lake za upotrebu, neophodno je samo odlepiti ih i zalepiti za površinu
• Moguce ih je seci i prilagoditi svojim zahtevima ukoliko oblik nezadovoljava namenu


Nacin upotrebe

Pre upotrebe suvom krpom obrišite površinu na koju cete lepiti. Ukoliko se na toj površini nalaze mrlje, uzmite sapun i vodu i ocistite je, a zatim suvom krpom obrišite kako bi površina na koju se lepi bila glatka i cista. Na taj nacin povecava se efekat lepljenja i podloške traju duži vremenski period. Odlepite papir i cvrsto stisnite podloške na površinu na kojoj stoji nameštaj i držite tako nekih 10-tak sekundi kako bi lepak dobro uhvatio. Redovno cistite svoj pod i prašinu kako bi podloške zadržale novi izgled i svakih par meseci proverite da li su cvrsto zalepljene i da li ih je potrebno zameniti.


Vrste:

• Kružne, precnika 22 mm
• Kružne, precnika 28 mm
• Cetvrtaste, dimenzije 10×10 cm

OSTALI PROIZVODI

O nama

M-83 d.o.o. je privredno društvo za proizvodnju, trgovinu, inženjering i konsalting iz Beograda. adresa je Vladimra Popovica 14/9a Novi Beograd. Privremno društvo M-83 osnovano je januara 2008 godine u Beogradu.

Pratite nas

Gde se nalazimo

Kontakt informacije

Adresa: Vladimira Popovića 14/9a,
Novi Beograd, Blok 19a
Email: m-83@mts.rs
Tel/fax: 011-2130-957
Tel: 0642546101, 0632546101
preloader image
Dobro došli na sajt M-83 d.o.o.