Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

EKO TRAKA

EKO TRAKA

Papirna traka za zatvaranje kartonske ambalaže Papirna traka oslojena lepkom je novi proizvod koji svojim karakteristikama i jednostavnom primenom transportnoj (kartonskoj) ambalaži daje sigurnost, pouzdanost, bezbednost i kvalitet uz smanjenje troškova. Isticemo sledece prednosti korišcenja papirnih lepljivih eko-traka: Superiorna zaštita proizvoda nikakva ili zanemarljiva oštecenja tokom transporta podra-zumevaju zadovoljnog kupca vaših proizvoda i povecanje njegovog poverenja u pouzdanost isporuka.Profesionalan nacin zatvaranja kartonske ambalaže pokušaje neovlašcenog otvaranja i krade proizvoda smanjuje na zanemarljiv broj. Postojanost: (otpornost) na niskim temperaturama od -36°C i visokim do 42°C Kontrola troškova:, mehanicki i elektricni dispenzeri traka obezbeduju potrebnu (tacnu) dužinu trake i na taj nacin smanjuju nepotrebne troškove.
Zbog optimalne dužine trake koja se koristi u procesu zatvaranja kartonske ambalaže kao i njenog namenskog korišcenja ušteda je 10-15% Stvaranje prepoznatljivog imidža kompanije:, mogucnost jeftinog štampanja logoa firme, poruka, upozorenja, adrese i sl. na papirnoj traci povecava reprezentativnost vaših isporuka. Zaštita životne sredine:, kartonska kutija (ambalaža) zatvorena papirnom lepljivom eko-trakom može se jednostavno i u potpunosti reciklirati. Kada se zatvaranje kartonske ambalaže vrši PVC trakom (selotejpom), lepkom ili spajalicama proces recikliranja je složen, skup, a ponekad i nemoguc.Institut za zaštitu zdravlja Srbije „Dr Milan Jovanovic Batut“ na osnovu laboratorijskih ispitivanja dao je strucno mišljenje da je papirna lepljiva traka iz ponudezdravstveno ispravan proizvod Papirna lepljiva eko-traka je proizvedena od kvalitetnog papira prema zahtevima standarda DIN 55 475 i DIN 55 446, omogucava jednostavno, cvrsto i pouzdano zatvaranje kartonske (transportne) ambalaže. Ovlaživanje trake pre upotrebe može se vršiti rucno, mehanicki ili automatski. Eko-traku isprucujemo u rolnama dužine 200 m, širinama od 40 mm do 90 mm i gramaži od 60, 75 i 90gr/m2.

OSTALI PROIZVODI

O nama

M-83 d.o.o. je privredno društvo za proizvodnju, trgovinu, inženjering i konsalting iz Beograda. adresa je Vladimra Popovica 14/9a Novi Beograd. Privremno društvo M-83 osnovano je januara 2008 godine u Beogradu.

Pratite nas

Gde se nalazimo

Kontakt informacije

Adresa: Vladimira Popovića 14/9a,
Novi Beograd, Blok 19a
Email: m-83@mts.rs
Tel/fax: 011-2130-957
Tel: 0642546101, 0632546101
preloader image
Dobro došli na sajt M-83 d.o.o.