Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ŠTAMPANA FOLIJA

ŠTAMPANA FOLIJA

Trake za upozorenje se izradjuju po standardu u širini od 100mm ili po zahtevu kupca i u raznim debljinama folije isto tako po zahtevu kupca.


Namena:

– Za obeležavanje podzemnih kablova
– Za obeležavanje gradilišta
– Za obeležavanje radova
– Za ogradjivanje ringova na izložbama


Imamo više vrsta štampanih folija u ponudi:

Peskirna folija za izloge je posebna vrsta folije koja odaje vizuelni utisak pešcane površine. Svoju najcešcu primenu ima na izlozima, kada želite nešto da zamaglite, ili da, u skladu s vizuelnim efektom koji želite da postignete, napravite efekat ledene površine.

Peskirne folije su izuzetno rezistentne, i mogu se oštetiti samo mehanicki, jer su otporne na sve atmosferske uticaje, ukljucujuci UV zracenje sunca.

Najcešce ih srecemo u funkciji reklama za izlog, koje pored imena i logotipa organizacije, mogu da sadrže razlicite slike, koje se zbog prethodno pomenutih boja mogu prelamati na najneobicnije nacine, dajuci tako ekskluzivnost vizuelnog doživljaja slike u celini.

Cut (kater) folija za izloge je jedan od najzastupljenijih vidova reklame za izlog, a najcešci vid njene upotrebe jeste lepljenje folije na izloge s informacijama na vratima, poput radnog vremena, naziva firme i ostalih podataka, kao i neke jednostavnije konturne grafike koje se prožimaju preko izloga. Ovo je jedna od najpostojanijih vrsta reklamiranja.

Važno je naglasiti da se na ovoj foliji ne štampa, vec se ona reže u slova, oblike, brojeve i slicno, u zavisnosti od želje klijenta, i tako izrezana, lepi na izlog.


Štampana folija za izloge je folija koju vidate svakodnevno na izlozima marketa, prodavnica i kladionica. Pogodnost digitalne štampe na foliji je upravo to što omogucava štampanje velikih formata, a pogodne su i za sve vrste štampe. Ove folije su izuzetno otporne, i mogu se oštetiti samo mehanicki. Svoju najcešcu primenu nalaze u izradi reklama za izlog, koje pored imena i logotipa organizacije, mogu da sadrže razlicite slike, ali i tekst sa svim relevantnim informacijama.


One way vision folija za izloge je posebna vrsta folije. Na sebi sadrži rupice koje omogucavaju transparentnost s jedne strane, a opet, Vaš izlog možete da izbrendirate preko cele površine, a i dalje imate mogucnost da vidite kroz taj izlog šta se dešava u spoljnom svetu, stvarajuci Vam efekat lepo toniranog stakla. S druge strane, svi koji gledaju spolja videce samo Vašu reklamu.


VEKTORSKE folije se obraduju i seku na kateru prema zadatim grafickim tj. dizajnerskim rešenjima. Na raspolaganju Vam je širok spektar boja.

Štampa na PVC folijije još jedan od segmenata štampe velikih formata. Štampa na samolepljivoj PVC foliji je sve više tražena, a uvodenjem digitalne štampe i sve pristupacnija za razne namene.

Štampa folija se može raditi za brendiranje izloga lokala i brendiranje vozila, a najcešce se radi štampa nalepnica i samolepljivih plakata i postera. PVC folija na kojoj se štampa radi za razlicite namene, otporna je na atmosferske uticaje i habanje.


PVC folija koja se koristi za štampu promo materijala kao i za druge namene može biti mat i sjajna, a izbor uglavnom na kraju pada na narucioca. Može se lepiti na skoro sve ravne površine, a prilikom brendiranja vozila PVC folijom, posebnim nacinom se štampana folija može lepiti i na ivice i zakrivljene površine vozila.


Štampu PVC folije možemo još podeliti i prema vrsti folije i njenoj nameni. Po vrsti PVC folije za štampu možemo razlikovati MESH foliju koja je perforirana i ONE VISION foliju koja svetlost propušta samo sa jedne strane.


Meš folija (masch) je rupicasto PVC platno na kome se vrši štampanje reklamnih panoa, najcešce velikih formata.

Najcešca primena je kod reklama koje se montiraju izmedju dva stuba na otvorenom prostoru, ili na žicanim ogradama. Ivice odštampanog mesh banera se dodatno ojacavaju i postavljaju se ringlice kroz koje se platno i montira.


One vision (see through) je jednosmerno providna folija. Lepi se sa spoljašnje strane na staklenim površinama (bren-diranje vozila, izlozi…)

PVC štampane folije najcešce se upotrebljavaju za prekrivanje površina na automobilima, izlozima, reklamama… Od boja, na raspolaganju nam je bela i providna.

Brendiranje vozila ili autografika predstavlja vašu pokretnu reklamu koja prenosi poruku i Vašu ponudu širokom krugu potencijalnih korisnika Vaših proizvoda ili usluga. Auto grafika i brendiranje vozila PVC folijama tehnikom ispisivanja vozila ili oblepljivanje koloritnim grafickim rešenjima predstavlja efektan marketinški alat kojim stalno prezentujete Vaš brend, proizvode i usluge širokom krugu Vaših potencijalnih klijenata.


Digitalna štampa na samolepljivoj PVC foliji je vid štampe velikog formata. Primena ove vrste štampe nudi niz mogucnosti i siroku primenu u praksi: PVC printove mozete zalepiti na klirit, lexan, pocinkovani lim, forex, staklo, vozilo, zid, i na bilo koju drugu suvu odmašcenu površinu površinu bez prašine.


MOGUĆNOST PRIMENE ŠTAMPANE FOLIJE

OSTALI PROIZVODI

O nama

M-83 d.o.o. je privredno društvo za proizvodnju, trgovinu, inženjering i konsalting iz Beograda. adresa je Vladimra Popovica 14/9a Novi Beograd. Privremno društvo M-83 osnovano je januara 2008 godine u Beogradu.

Pratite nas

Gde se nalazimo

Kontakt informacije

Adresa: Vladimira Popovića 14/9a,
Novi Beograd, Blok 19a
Email: m-83@mts.rs
Tel/fax: 011-2130-957
Tel: 0642546101, 0632546101
preloader image
Dobro došli na sajt M-83 d.o.o.